Programma's
"Create a
Powerful Business"
NT2 8071 NT2 8071

Je bent begonnen met ondernemen omdat je goed bent in wat je doet, alleen je dagen vliegen voorbij en aan het eind van de dag heb je niet kunnen doen wat je wel wilde doen. Morgen ga je een nieuwe poging wagen en voordat je het weet ben je weer een maand, een kwartaal of een jaar verder.

Je weet dat je een correctie moet maken om verder te kunnen groeien, maar je onderneemt (onbewust) niet de nodige acties, omdat je geen tijd hebt of neemt. En zo kom je in een vicieuze cirkel terecht. Ergens achter in je hoofd blijft ‘hangen’ dat je nog iets moet doen en je neemt het (onbewust) mee naar huis. Daardoor heb je thuis niet die aandacht voor je partner, je kinderen en je dierbaren. Terwijl je dit wél wilt. Tenminste dat zeg je....

Welk programma past bij jou?

NT1 9477

Kick-off: Mei 2024

Start Growing your Business

Dé kickstart voor een krachtige business. Breng de Blueprint van je bedrijf en wie je bent als ondernemer in kaart. Zo maak je de eerste stappen die zorgen voor groei. 

NT1 9594

Growing Next Level Business

Financieel Management en Strategisch ondernemen is kansen zien, pakken & groeien. In het veranderende ondernemerslandschap is strategisch ondernemen voor de succesvolle ondernemer een must.

NT2 7956

Personal Leadership

In dit unieke jaarprogramma blijf je doorontwikkelen in ondernemen, krachtig leiderschap en effectief communiceren met je team en je cliënten.

Growing

Start Growing your team

Een fit, energiek en krachtig team zorgt voor een krachtige business. Creëer een fit, energiek en effectief team van medewekers door de unieke combi van Training en Performance Coaching.

NT1 9396

Ben je een startende ondernemer?

Perfect! Speciaal voor jou hebben we een introductie programma. In een aantal stappen breng jij in kaart wat belangrijk is om te starten met je eigen bedrijf.

Waarom de Growing Business Academy?

Bij de Growing Business Academy® verleggen we grenzen. Omdat we weten dat stilstand achteruitgang betekent. Wij zijn er voor de ambitieuze ondernemers, ZZP'ers en freelancers, die bereid zijn bewust een commitment aan te gaan om zichzelf en hun bedrijf naar het volgend level te tillen.

Met de opleidingen van de Growing Business Academy maak je de kickstart van strategische & financiële groei binnen de fundamentele pijlers van je bedrijf, uiteraard met rust en overzicht en in de juiste balans.

Door onze opleidingen te combineren met onze Business Consultancy & Performance Coaching, ben je in staat om in korte tijd, een heel krachtig, effectief en energiek zakelijk en persoonlijk fundament te creëren.

In onze Performance Coaching ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van trainer naar jouw krachtige innerlijke (zakelijke) houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt (financieel) resultaat mee gaat creëren.

Wat maakt onze Academy uniek?

Agnes en Andrew weten exact wat ervoor nodig is om te werken naar resultaatgericht bedrijven Growing® en de Growing Business Academy®. Agnes heeft jarenlange ervaring als ondernemer, Performance Coaching & Business Consultancy. Andrew is expert in strategie, P&L en ROI en dit maakt een unieke opleiding gericht op strategisch ondernemen, ondernemend gedrag en coaching waarin (financieel) resultaat creëren centraal staat.

Let op. Alle programma's zijn gericht op: Actie en implementeren.

Kick off mei 2024

"Sta je op het speelveld of zit je op de tribune?"

Ontdek hier het Start Growing your Business Programma.

NT1 9527 NT1 9527

Op een zwakke fundatie kun je niet bouwen en toch... blijven de meeste ondernemers bouwen op een zwak fundament en hopen, wensen en willen dat het deze keer echt wel lukt. Teleurgesteld stoppen ze weer èn is er weer bewijs en bevestiging dat ze 'eenmaal zo zijn'. Ze geven deze poging weer op en hopen weer te starten wanneer het juiste moment er is. Welkom in de wereld van frustratie, stress en geen resultaat.

'Ik ben....' omschrijft wie je bent en dit is jouw inner stance (innerlijke houding). Een innerlijke houding is de (onbewuste) houding die je aanneemt in het leven. Het bepaalt hoe jij je leven leidt, welke keuzes je maakt, en hoe je ‘bent’ ten opzichte van jezelf, anderen om je heen en de uitdagingen die op je pad komen. Simpel gezegd is dit “wie jij bent”. Tot nu toe is deze houding onbewust gecreëerd en dat bepaalt hoe je verschijnt richting jezelf, richting anderen en richting het leven in het algemeen. De dingen die je doet en niet doet, de dingen die je zegt en niet zegt.

In onze programma's passen we de Performance Coaching toe en ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van jouw innerlijke (zakelijke) houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt resultaat mee gaat creëren.  Resultaat wat impact maakt op de kwaliteit van je persoonlijk en zakelijk leven

Ondernemers onderschatten vaak hoeveel impact je op je persoonlijk en zakelijk leven kan maken. Als je je bewust bent van alle excuses en redenen die vaak verzonnen worden en daar nu eens integer en brutaal eerlijk naar gaat kijken en handelen. Hoe ziet je leven er dan uit?

Zij gingen je voor

SH Sticky backstage deel1 33

- Jessy van der Vlist

"Ik vind vooral het met andere ondernemers volgen interessant. Ondanks dat je elkaar misschien al kende, zorgt zo’n setting als dit programma dat je elkaar op andere vlakken durf aan te spreken en advies te vragen."

Chenine fotoshoot maart23 (9 van 16) Chenine lachend in gesprek aan tafel

- Chenine Pals

"Ik word krachtiger, energieker en weet dat alles mogelijk is. Het resultaat komt namelijk voort uit de acties die ik nu zet. Wekelijks spreken we elkaar en zet ik woorden om in daden."

PHOTO 2023 10 03 13 48 15

- Frederike Cernoia

"Ik weet heel goed wat ik moet doen, de  implementatie is altijd de uitdaging. Ik weet nu WIE ik moet zijn om dit toe toepassen en de leider te zijn wie ik moet zijn."

CAAC2E07 790B 49B5 A96B C49EA3822D85

- Stefan Erkelens

"Inmiddels werk ik al weer meerdere jaren met Agnes en ik ben van mening dat je nooit klaar bent met je eigen ontwikkeling."

Lois

- Lois Koster

"Met het Start Growing Your Business en het ROI Programma weet ik nu goed waar ik sta en waar ik naartoe wil groeien met mijn bedrijf."

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.