Over ons
NT2 8410
”Practice what you preach."
Missie

Wij zijn er voor de ondernemer die klaar is met ‘proberen en aanklooien’ en bereid is verantwoordelijkheid te nemen en die bewust kiest voor resultaat.

Resultaat creëren in business is echt simpel. Dit resultaat vasthouden en volgende stappen maken in je business, dat is een heel andere uitdaging. Dat is waar de meeste ondernemers moeite mee hebben: keuzes maken, discomfort omarmen en doorzetten wanneer het tegenzit. Maar ook een krachtig team creëren, loslaten, delegeren, communiceren, duidelijke afspraken maken i.p.v. verwachtingen hebben. En dus niet de gewenste (financiële) resultaten creëren, terwijl je dat wél belangrijk vindt. Tenminste dat zeg je...

Om dit te creëren heb je naast de Business Consultancy een sterk zakelijk, financieel en mentale fundering nodig. Wij helpen je hierbij zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen. Naast de kennis en informatie (consultancy) passen we Performance Coaching toe op wie je moet zijn en dat je gaat doen wat nodig is, dat creëert persoonlijk, zakelijk en financieel resultaat.

We werken aan het creëren van duurzaam resultaat op een geheel andere wijze. De 4 essentiële bouwstenen binnen je bedrijf: De Ondernemer, Organisatie, Operations & Financiën en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze bouwstenen vormen de basis voor jouw financieel, zakelijk en persoonlijk succes. 

Een krachtige en succesvolle business begint bij een krachtige leider en ondernemer.

Meet the team
Agnes
Vleugel

Performance Coach & Business Consultant.

Owner Growing Business Academy® & Growing®

Andrew Nederlof

Strategy & ROI, Finance Expert.

Owner Growing Business Academy®

De bouwstenen

We werken vanuit de 4 essentiële bouwstenen binnen je bedrijf: De Ondernemer, Organisatie, Operations & Financiën en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Dit is de basis voor jouw financieel, zakelijk en persoonlijk succes en zorgt voor resultaat.

NT2 8071

De Ondernemer

Een krachtige publieke identiteit is de basis voor een krachtige business. Het bepaalt wie jij bent en hoe succesvol je bent als ondernemer. Om een krachtige leider te zijn, moet je krachtig en effectief omgaan met anderen. Alle kennis die je hebt doet niets wanneer je niet in staat ben de kennis te implementeren.

NT1 9512

Organisatie van je bedrijf

Je gaat werken aan je bedrijf i.p.v. in je bedrijf met structuur en focus. Je onderscheidend vermogen en je kernwaarden kun je ook krachtig en effectief communiceren naar de juiste doelgroep.

NT1 9389

Operations van je bedrijf

Je bent in staat om de kernacties te doen met de juiste focus en intentie. De operationele bedrijfsprocessen zijn resultaatgericht,  beschreven en actueel.

NT1 9604

Financieel in en overzicht van je bedrijf

Je weet exact hoe (on)gezond jouw bedrijf is en je handelt vanuit data en cijfers i.p.v. gevoel, onwetendheid of angst. Je kan pas groeien en investeringen doen als je weet hoe je er financieël voor staat. Zet het verhaal over geld aan de kant en creëer resultaat.

"Alle kennis gaat niet voor je doen wanneer je dit niet toepast."

Agnes Vleugel

Performance Coach & Business Consultant

Onze expertises

Performance Coaching

Wil je als Performance Coach blijven groeien in succes, dan moet je als mens blijven groeien. Daarom volgt Agnes zelf vanaf 2014 jaren intensieve performance coaching bij Straight Line Leadership en Inner Stance. En werkt zij met de allerbeste in haar vakgebied.

Op aanvraag werkt Agnes individueel met cliënten.

NT1 9384
Business Consultancy

Wil je als ambitieuze ondernemer blijven groeien, dan moet je aan je bedrijf blijven werken. Daarom werken Andrew en Agnes al jarenlang met De Winst Academy, met 30 jaar lang ervaring met o.a. 3 McDonald's verstigingen.

Alle programma's zijn gericht op jou beter en slimmer maken door het delen van kennis en informatie. En dat je direct gaat toepassen wat je leert in de programma's.

NT1 9476
Blueprint van je bedrijf

Dit is echt noodzakelijk. Om te kunnen groeien als bedrijf en ondernemer moet je weten hoe je organisatie, operations, financiël en wie je bent als ondernemer er NU uit ziet.

Hoe kun je groeien als je niet eens weet waar je nu staat met je bedrijf? Je wilt met focus en gericht gaan schieten en niet met hagel en missen. Daarom is de Blueprint van je bedrijf in kaart brengen altijd de start.

Met het Start Growing Your Business Programma breng je jouw Blueprint in kaart.

NT1 9443
ROI en Financieel Managment

Iedere ondernemer moet weten wat het rendement is van de investeringen die je maakt. Je moet je winst en verlies cijfers weten om vanuit daar de (strategische) stappen te maken die nodig zijn voor financieel succes.

Andrew volgt zelf al jarenlang de opleidingen van de Winst Academy en begeleidt, naast de programma's, ook ondernemers individueel om aan dit belangrijke onderdeel van je bedrijf te werken.

NT1 9412
Strategie

In 2024 start de Next Level Business Programma's en werk je gericht aan de strategie van je bedrijf. Wie je bent als ondernemer, wat zijn je KPI's, KSF, KRF en welke nieuwe waardeproposities moet je gaan crëeren?

Partners en samen­werkingen

Communicatie & Marketing

Anders logo wit

Stichting Anders
“Want geven maakt rijk”

Winst Academy wit

Winst Academy

NT visuals

Fotografie

Sticky chapters

Sticky Chapters

NT1 9642

Ontdek het juiste programma voor jou

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.