Agnes Vleugel

Performance Coach & Business Consultant. Owner Growing Business Academy® & Growing®.

Na jarenlang een succesvolle franchise owner te zijn geweest in de Sport & Healthbranche besloot ik bewust om in 2021 te starten onder mijn eigen naam en brand Growing® en de Growing Business Academy®.

Resultaat creëren en dus groeien binnen alle facetten in je persoonlijk en zakelijk leven is een heel tof spel en is niet voor iedereen. Daarom werk ik alleen met professionals, bedrijven en ondernemers die bewust kiezen dit spel serieus te spelen.

Met de Growing Business Academy help ik professionals, ondernemers, bedrijven en teams, d.m.v. Business Consultancy & Performance Coaching om van expert en specialist in hun vakgebied naar (strategisch) ondernemerschap. Zodat ze met een gezonde financiële basis met structuur, focus en rust kunnen ondernemen.

Vanaf 2014 werk ikzelf met de allerbeste Performance Coaches van Straight Line Leadership en Inner Stance en de experts van de Winst Academy.  Zo blijf ik constant groeien binnen mijn expertises in Performance Coaching en Business Consultancy.

Je bent van harte welkom om kennis te maken.

'Practice what you preach.'