Coaching
"Are you
ready for
transformation?"

Daar waar de meeste programma's en coaches de focus leggen op wat je moet doen (heel eerlijk, dat weet je allang), ligt in onze performance coaching de focus op de implementatie. Dat doen we door jou bewust te maken van de keuzes die je hebt en wie je daarvoor moet zijn. Welke gewoontes en onwerkbare patronen die je daarvoor moet doorbreken, zodat krachtige resultaten een gevolg zijn.

Dit doen we door te werken aan je innerlijke (zakelijke) houding, 'Wie je bent',  jouw fundatie en om steeds verder te kunnen bouwen is allereerst een sterke mentale fundering nodig.

Performance coaching is altijd gericht op resultaat creëren, dat wat er nog niet is maar wat wel in de toekomst gecreëerd gaat worden en niet op het helen van het verleden.

Welk programma past bij jou?

Kick-off: 29 augustus 2023

Start Growing programma

Dé kickstart voor een krachtig leven. Creëer een sterk fysiek en persoonlijk leven. Fysieke training en 'no excuses' coaching op de mindset. 

Next Level
Programma

Zie en weet je dat er meer uit je zakelijke en persoonlijke leven te halen valt zónder de balans te verliezen tussen werk en privé?

Next Level Personal programma

Heeft coaching in een groep niet je voorkeur en heb je specifieke uitdagingen en doelen? 

Waarom Growing?

Bij Growing® verleggen we grenzen. Omdat we weten dat stilstand achteruitgang betekent. Wij zijn er voor de ambitieuze, ondernemende mensen en bedrijven die klaar zijn met ‘proberen’ en bereid zijn bewust een commitment aan te gaan om een krachtiger, energieker, sterker leven te creëren zonder schuldgevoel en zonder zichzelf hierin te verliezen. 

We gaan ook niet voor een tijdelijke verandering in het leven, dat wat de meeste mensen doen. Nee, we gaan voor duurzaam resultaat van levens.

Start 2023

"Sta je op het speelveld of zit je op de tribune?"

Ontdek hier het Growing Next Level Programma 

'Ik ben....' omschrijft wie je bent en dit is jouw inner stance (innerlijke houding). Een innerlijke houding is de (onbewuste) houding die je aanneemt in het leven. Het bepaalt hoe jij je leven leidt, welke keuzes je maakt, en hoe je ‘bent’ ten opzichte van jezelf, anderen om je heen en de uitdagingen die op je pad komen. Simpel gezegd is dit “wie jij bent”. Tot nu toe is deze houding onbewust gecreëerd en dat bepaalt hoe je verschijnt richting jezelf, richting anderen en richting het leven in het algemeen. De dingen die je doet en niet doet, de dingen die je zegt en niet zegt.

Kies je vaak voor comfort, de makkelijke weg? Doe je pogingen, maar behaal je nooit het beoogde doel?

Om blijvend je doelen te behalen, is het noodzakelijk om echte transformatie te ondergaan en je innerlijke houding bewust te kiezen. Het gaat hier om het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw leven en dat je iemand bent die gaat doen wat je moet doen ondanks discomfort, angst of onzekerheid.

In onze programma's passen we de performance coaching toe en ligt de focus absoluut niet op jou 'cheerleaden', je motiveren en je een goed gevoel geven maar naar de transformatie en shift van jouw innerlijke (zakelijke) houding. Zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je echt resultaat mee gaat creëren.  Resultaat wat impact maakt op je lifestyle, de kwaliteit van je persoonlijk en zakelijk leven.

Op een zwakke fundatie kun je niet bouwen en toch... blijven de meeste mensen bouwen op een zwak fundament en hopen, wensen en willen dat het deze keer echt wel lukt. Teleurgesteld stoppen ze weer èn is er weer bewijs en bevestiging dat ze 'eenmaal zo zijn'. Ze geven deze poging weer op en hopen weer te starten wanneer het juiste moment er is. Welkom in de wereld van frustratie, stress en geen resultaat.

Mensen onderschatten vaak hoeveel impact je op je fysiek, persoonlijk en zakelijk leven kan maken. Als je je bewust bent van alle excuses en redenen die vaak verzonnen worden en daar nu eens integer en brutaal eerlijk naar gaat kijken en handelen. Hoe ziet je leven er dan uit?

Start 2023

Growing Next Level Programma, hét programma waarin transformatie van jou als ondernemer centraal staat

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.