Agnes Vleugel 

"De oplossing hoe jij als ondernemer dealt met omstandigheden."

Laat je je leiden door omstandigheden of ben je een ondernemer die ondanks de omstandigheden toch de resultaten weet te creëren? 

Vooral nu in het veranderende ondernemerslandschap is het belangrijk dat je op jezelf kan bouwen, ondanks alles wat er ook gebeurt.  Oftewel; je moet het level van weerbaarheid creëren zodat je altijd op jezelf kan bouwen. Alles valt of staat met het creëren én bouwen van een krachtig fundament oftewel een krachtige identiteit.

Welkom in de wereld van frustratie, stress en geen resultaat.

Op een zwakke fundatie kun je niet bouwen en toch... blijven de meeste mensen bouwen op een zwak fundament en hopen, wensen en willen dat het deze keer echt wel lukt. Teleurgesteld stoppen ze weer èn is er weer bewijs en bevestiging dat ze 'eenmaal zo zijn'. Ze geven deze poging weer op en hopen weer te starten wanneer het juiste moment er is.

Hoe kun je dit veranderen? 
Dat is een shift in je houding, wie je bent.

'Ik ben....' omschrijft wie je bent en dit is jouw inner stance (innerlijke houding). Een innerlijke houding is de (onbewuste) houding die je aanneemt in het leven. Het bepaalt hoe jij je leven leidt, welke keuzes je maakt, en hoe je ‘bent’ ten opzichte van jezelf, anderen om je heen en de uitdagingen die op je pad komen. Simpel gezegd is dit “wie jij bent”. 

Tot nu toe is deze houding onbewust gecreëerd en dat bepaalt hoe je verschijnt richting jezelf, richting anderen en richting het leven in het algemeen. De dingen die je doet en niet doet, de dingen die je zegt en niet zegt.

Om blijvend je doelen te behalen, is het noodzakelijk om echte transformatie te ondergaan en je innerlijke houding bewust te kiezen. Het gaat hier om het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw leven en dat je iemand bent die gaat doen wat je moet doen ondanks discomfort, angst of onzekerheid.

Meer dan voldoende redenen om als ondernemer gebruik te maken van het Start Growing Programma.

Want als ondernemer ligt je focus op de bedrijfsvoering, de verantwoordelijkheid die je hebt voor je medewerkers én je wilt jezelf niet voorbijlopen. Een degelijke fysieke en mentale basis is de kern van een krachtige mind! Je bent in staat focus te hebben op de dingen waar je controle op hebt.

Kun je hier hulp bij gebruiken? Binnenkort starten we weer met het Start Growing Programma en de inschrijving is NU geopend.

"Be the one who doesn't quit".

- Johan van der Put

Vragen over Growing Business Academy®?

"Create a powerful business!"

Wil jij als ondernemer de volgende stap maken en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?  

Je bent altijd welkom voor een kennismaking.

Adresgegevens

Moerbei 8a
3371 NZ  Hardinxveld-Giessendam

06 251 657 25
info@growing.nl
Recente blogs

Is het voor jou NU tijd om te starten?

Wij komen graag met jou in gesprek.