PHOTO 2024 06 16 11 59 23

"Sinds ik bij Growing aan de slag ben gegaan  zit ik weer lekker in m’n vel. Drie keer in de week uit m’n hoofd en in m’n lijf. De coachingselementen zorgen voor reflectie.”

“Ik heb altijd een sportieve lifestyle gehad. Tot ik in 2019 last van mijn knie kreeg en via een MRI tot de ontdekking kwam dat er blijvend litttekenweefesel-schade was ontstaan. De arts adviseerde mij alleen te zwemmen en fietsen , anders was een kunstknie voor m’n 40e de lookout. 

Uit angst sportte ik helemaal niet meer. Vol op werk gestort en transformeerde langzaam aan in een workaholic. De pandemie volgde en ik merkte gestaag dat niet alleen mijn fysiek achteruit ging maar ook m’n actieve gezinsleven en mentale weerbaarheid.

Sinds ik bij Growing aan de slag ben gegaan  zit ik weer lekker in m’n vel. Drie keer in de week uit m’n hoofd en in m’n lijf. De coachingselementen zorgen voor reflectie.

Ik voel me fitter in body & mind, heb meer zelfvertrouwen en realiseer groei , in fitheid en als persoon : zowel privé als in mijn carrière . Lekker trainen met like-minded members allen op zoek naar groei en resultaat!"

- Patrick Goedhart