Chenine fotoshoot maart23 (9 van 16) Chenine lachend in gesprek aan tafel

"Ik word krachtiger, energieker en weet dat alles mogelijk is. Het resultaat komt namelijk voort uit de acties die ik nu zet. Wekelijks spreken we elkaar en zet ik woorden om in daden."

"Sinds 4 jaar ben ik gestart met mijn eigen onderneming, een fit20 | Fit in 20 minutes per week studio in Middelburg. Reden is dat ik zelf heel veel baat had bij de fit20 training en ervaarde wat de spierkrachttraining voor mij betekende.

Ik merkte al snel dat voeding een belangrijk onderdeel van het menselijk welbevinden is en ben de PHP opleiding bij Overload Worldwide gaan doen om mijn leden nog beter van dienst te kunnen zijn.

Echter, na verloop van tijd kwam ik erachter dat spierkrachttraining en voeding belangrijk is maar nog essentiëler is: de MINDSET, WIE iemand is.

In de kern weten mensen écht wel wat belangrijk en goed voor ze is maar er iets aan doen en volhouden dat is nog veel lastiger. Daarom behalen zoveel mensen niet de resultaten die ze wél belangrijk vinden. Via een bekende kwam ik in contact met Agnes Vleugel omdat ik steeds hoorde hoe essentieel Performance Coaching is. We maakten een afspraak en ik wist gelijk, performance coaching, daar wil ik mee aan de slag.

Geen woorden maar daden, geen gedraai eromheen maar in actie komen, dat is waar ik zelf mee aan de slag wilde!

Ik werk nu een lange tijd een op een met Agnes samen en voel me zelfverzekerder en krachtiger dan ooit en dat zie ik ook terug in de resultaten binnen mijn bedrijf.

Heel eerlijk, als er minder leuke zaken op mijn pad komen en dat kleine stemmetje in mijn hoofd weer verschijnt, iedereen weet hoe dit werkt, dan laat ik me niet meer afleiden door de omstandigheden en deal ik met de situatie door gewoon door te gaan met de acties en stappen die nodig zijn voor resultaat.

Ik word krachtiger, energieker en weet dat alles mogelijk is. Het resultaat komt namelijk voort uit de acties die ik nu zet. Wekelijks spreken we elkaar en zet ik woorden om in daden.

Agnes, ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om met jou aan de slag te gaan en ga voor nog meer acties en resultaat zodat ik nog meer mensen kan helpen naar een fitter, vitaler, energieker en krachtiger leven.”

- Chenine Pals | Vitalize Yourself en Fit20 Middelburg