IMG 9092

"Als moeder van twee jonge kinderen met een drukke baan, is sporten niet iets wat hoog op het prioriteitenlijstje stond. Toch heb ik gemerkt dat sporten mij zoveel meer oplevert dan het kost."

"Als moeder van twee jonge kinderen met een drukke baan, is sporten niet iets wat hoog op het prioriteitenlijstje stond. Toch heb ik gemerkt dat sporten mij zoveel meer oplevert dan het kost.

Met name het sterker en fitter worden, zorgt dat ik juist meer energie heb voor thuis. Maar ook even een moment voor jezelf en mijn hoofd leegmaken, zodat je weer kunt opladen.

Wanneer je merkt dat je progressie maakt, geeft dat een enorme boost. En die energie neem je ook weer mee naar huis. Het is niet makkelijk om twee keer per week consequent tijd vrij te maken om te sporten, maar Growing maakt het makkelijker.

Growing is een plek waar ik me op mijn plek voel, door de fijne community die elkaar echt aanmoedigt om grenzen te verleggen en door de persoonlijke begeleiding van de coaches. Er is aandacht voor je doelen, blessures en hoe je in je vel zit.

Er iedereen kan trainen op zijn eigen niveau. Of je nu topatleet bent of nog nooit een kettlebell hebt aangeraakt. Op deze manier is het een veilige omgeving, waarin je je eigen grenzen durft te verleggen. Zonder een hoge drempel.

Na de keizersnede van mijn tweede kindje ben ik enorm goed begeleid, waardoor ik snel, maar verantwoord weer aan mijn conditie kon werken. En ik kijk tegenwoordig zelfs uit naar de workouts bij Growing.”

- Charlotte Lanser