Bmak   Portretten 5767

"Het leuke van trainen bij Growing is niet alleen het fysiek fitter worden maar ook de contacten met andere ondernemers!”

“Sinds januari 2023 train ik met veel plezier 2 keer per week bij Growing. Ik heb altijd al veel gesport, met name wielrennen en hardlopen. Op een gegeven moment kwam daar niet veel meer van door mijn drukke baan als eigenaar van B/mak Bedrijfsmakelaars en door andere prioriteiten te stellen.

Ik sportte wel, maar niet consequent. Dit had tot gevolg dat ik mij niet zo fit voelde, wat zwaarder werd en minder goed afstand kon nemen van mijn drukke werkzaamheden.

Om meer structuur te krijgen en wekelijks fysiek bezig te zijn ben ik gaan trainen bij Growing. Dit bevalt mij heel erg goed. Mijn fitheid is verbeterd, ik ben gezonder gaan leven, mijn slaapkwaliteit is stukken beter, ik heb veel meer rust in mijn hoofd en kan mij beter concentreren en focussen.

De wekelijkse trainingen staan standaard in mijn agenda. Dit werkt voor mij als een goede stok achter de deur om ook daadwerkelijk op te komen dagen.

Het leuke van trainen bij Growing is niet alleen het fysiek fitter worden maar ook de contacten met andere ondernemers!”
- Arjen Blokland 

- Arjen Blokland | B/mak bedrijfsmakelaars