Michael den Hartog | maart 2022

"Zo houdt je focus op je doel."

Om de balans tussen werk en privé scherp te houden, heb je als doel fitter, energieker en krachtiger te worden. Je start vol motivatie, maar je merkt dat je je focus verliest en steeds weer terugvalt in oude gewoontes.

Is dit herkenbaar voor je?

Door je volle agenda lijkt alles onmogelijk. Er is altijd wel iets te doen met een hectisch gezin, een drukke business of een verantwoordelijke baan en dan ook nog een druk sociaal leven, want alles mag nu weer. En intussen ben je ook nog eens altijd bereikbaar.

Hoe kun je je dan focussen op je fysieke doel, én behouden?

Het begint bij helderheid creëren met betrekking tot je doel. Waar sta je nu en waar wil je heen? Zodra je dit concreet (en meetbaar!) hebt, kun je de acties uitzetten.

Om sneller succes te realiseren, moet je een belangrijk onderscheid maken.

Dit is het onderscheid tussen acties die je écht resultaat gaan brengen en acties die slechts als afleiding dienen (deze zijn vaak comfortabel).

  • Een krachtige actie beweegt je vooruit richting je doel, zoals bijvoorbeeld consequent 2x per week gaan trainen.
  • Een zwakke actie kost je alleen veel tijd, zoals informatie inwinnen over de beste manier van trainen en dan pas ga je starten, wat dus niet gebeurt.

Onze tip: Focus op je doel, weet wat je moet doen en doe het. Doe dit minimaal 30 dagen en je zult resultaat zien. Gegarandeerd.

P.S. In onze programma’s werken we altijd met deze stappen en zorgt de coaching ervoor dat je niet stopt voordat resultaat er is. Meer weten? Check HIER.

"Results come from behaviour. If behaviour doesn't change - nothing changes". -Performance Coaching

Kies jij voor groei?

No excuses,
start growing.

Ben jij klaar voor the next level en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?  

Je bent altijd welkom voor een kennismaking.

Adresgegevens

Moerbei 8a
3371 NZ  Hardinxveld-Giessendam

06 251 657 25
info@growing.nl

Geen event meer missen?

Wil je geen event missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mail wanneer je jezelf aan kunt melden voor een event.

Inschrijven