Agnes Vleugel | Oktober 2021

“Here is Growing" we zijn live!

Of je groeit of je krimpt. That's it. Als ondernemer en eigenaar van je bedrijf is er altijd een keuze, of je kiest voor groei of je kiest voor comfort. 

Met trots kan ik aangeven dat wij met onze studio een ongelofelijke mooie groeikeuze hebben gemaakt. Na vijf jaar met veel plezier onderdeel te zijn geweest van een franchiseorganisatie, gaan wij vanaf 1 oktober a.s. verder onder onze eigen brand en naam; Growing.

Daarbij hoort natuurlijk een nieuwe site, ik nodig je, samen met mijn team uit om een kijkje te nemen en heel graag tot snel!

No excuses, start growing.

Een krachtig leven begint bij een krachtige body.

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat een fit en krachtig lichaam essentieel is als het gaat om persoonlijk en zakelijk succes. 

Als jij fit bent, energie hebt en verantwoordelijkheid neemt voor je gezondheid, zie je direct de impact hiervan doorvloeien in jouw persoonlijk en zakelijk leven.

Wij helpen je om bewust de verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven. Dat jij kiest voor wat juist is, in plaats van wat goed voelt. We spreken hier over de fundamentele pijlers Body, Life, Business en Mind en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze pijlers van je leven vormen de basis voor succes.  

Wij creëren resultaat. Welkom bij Growing. 

Groet, Agnes Vleugel | Founder Growing, Performance & Business Coach.

"Be the one who doesn't quit". -Johan van der Put

Recente blogs
Ook klaar voor the next level?

No excuses,
start growing.

Ben jij klaar voor the next level en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?  

Je bent altijd welkom voor een kennismaking.

Adresgegevens

Moerbei 8a
3371 NZ  Hardinxveld-Giessendam

06 251 657 25
info@growing.nl

Geen event meer missen?

Wil je geen event missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mail wanneer je jezelf aan kunt melden voor een event.

Inschrijven