Agnes Vleugel | oktober 2022

“Een fitte, energieke en krachtige werknemer is goud waard".

Investeer jij als werkgever of bedrijf ook in je werknemer? Wat zou het resultaat zijn als jij bereid bent om (preventief) te investeren in fitte, krachtige en zelfverzekerde werknemers? Hoe zou het dan zijn met de burn-out of stress klachten en met het ziekteverzuim?

Veel werknemers ervaren tegenwoordig een bepaalde mate van druk en dit heeft direct effect op de prestaties op het werk maar vooral op het belangrijkste; de fysieke en mentale gezondheid van je medewerker.

Wist jij dat je als werkgever heel goed kan bijdragen aan het verminderen van het ziekteverzuim?

Als ondernemer is het vanzelfsprekend om te investeren in middelen die bijdragen aan de groei van je bedrijf. Denk dan aan nieuwe bedrijfsauto’s of machines, extra computers, een marketing campagne, of een bedrijfsvideo. Al deze zaken zijn absoluut van belang, maar hoe zit het met jouw menselijk kapitaal? Wie is die persoon die de machines of computer bestuurt. Elk bedrijf heeft tenminste één ding gemeen: elk bedrijf is een bedrijf dat met mensen werkt en te maken heeft.

Veel bedrijven weten dat medewerkers uiterst belangrijk zijn voor de groei van hun onderneming. Veel ondernemers weten ook dat investeren in de medewerkers daadwerkelijk terug wordt verdiend, maar ….maak jij ook de stap?

Als je eens nadenkt over de gevolgen van medewerkers die fit zijn, een gezonde leefstijl en een krachtig lichaam hebben en verantwoordelijkheid hiervoor nemen?

Die bestand zijn tegen stress en omstandigheden, leren dealen met de ‘druk’ die ze eventueel ervaren. Dat ze assertief zijn en kunnen bouwen en vertrouwen op zichzelf en daardoor in staat zijn duurzaam resultaat te creëren binnen het bedrijf.

Vind je het moeilijk of ‘not done’ om met je medewerker het gesprek aan te gaan over zijn of haar gezondheid? Bedenk dan dat jij dat gesprek aangaat om diegene verder te helpen, te ondersteunen en niet om diegene af te rekenen. Laat ze zien dat jij er vòòr hun bent en niet tegen (wat de meeste mensen denken).

Dit zou de start kunnen zijn voor diegene om te switchen vanuit een wereld die bestaat uit omstandigheden naar persoonlijk leiderschap. Een krachtig persoon die duidelijk voor zicht heeft wat diegene wilt en daarvoor gaat.

Wij kunnen jullie helpen om te switchen naar een bedrijf waar werknemers doelgericht werken aan hun gezondheid en een krachtig lichaam en die komen vanuit persoonlijk leiderschap en daardoor gaan doen wat ze moeten doen.

Met als gevolg … een fitte medewerker die een krachtig lichaam heeft met meer energie en power en die weet wat die wilt. In onze programma’s werken we veel met werknemers die de mogelijkheid krijgen van de werkgever om aan zichzelf te werken.

Wil jij dit ook voor je medewerker? Check het Start Growing Programma

Agnes Vleugel | Owner Growing® & Growing Business Academy

"Be the one who doesn't quit". -Johan van der Put

Recente blogs
Ook klaar voor the next level?

No excuses,
start growing.

Ben jij klaar voor the next level en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?  

Je bent altijd welkom voor een kennismaking.

Adresgegevens

Moerbei 8a
3371 NZ  Hardinxveld-Giessendam

06 251 657 25
info@growing.nl

Geen event meer missen?

Wil je geen event missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mail wanneer je jezelf aan kunt melden voor een event.

Inschrijven