Jolanda den Boef | november 2021

Slank zijn zegt helemaal niets over je gezondheid en hoe je je voelt.

Wist je dat een heleboel mensen frustratie ervaren omdat ze fanatiek zijn gaan sporten en de voeding en lifestyle hebben aangepast, maar de gewenste resultaten maar niet opschieten?

Of dat lusteloze gevoel door een tekort aan energie. Of zelfs periodes van depressie. Kortom, het verlangen om gewoon weer lekker en tevreden in je vel te zitten. 

Of het nou uit eigen ervaring is of omdat we het om ons heen zien, iedereen weet dat er een direct verband bestaat tussen ouder worden, onze gezondheid en de samenstelling van ons lichaam. Aangezien het met name onze hormonen zijn die bepalen hoe wij ons voelen, hoe we presteren en hoe we eruit zien, kunnen we dus stellen dat de meeste veranderingen die ons lichaam ondergaat hormonaal bepaald zijn. Niet alleen naar mate we ouder worden maar bij iedereen, gedurende ons hele leven.

Ook de vetopslag in ons lichaam is hormonaal bepaald. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Iedereen kent het wel,... dames met een smalle taille en de bredere heupen en vollere bovenbenen en relatief slanke mannen met toch een zwembandje of bierbuik. Dit zijn tekenen van een hormonale disbalans. 

Nu we weten dat onze vetopslag hormonaal bepaald is, en we tegelijk weten dat we onze hormonen met voeding, suppletie en fysieke training kunnen beïnvloeden, weten we dus ook dat we invloed kunnen hebben op de hoeveelheid- en de lokatie(s) van onze vetopslag.

Hoe werkt het lichaam nou eigenlijk? Hoe behaal je de gewenste resultaten zonder honger diëten en kostbare behandelingen? En belangrijker nog, hoe behoud je die resultaten? Dit is exact waar Personal Hormonal Profiling™ zich op richt!

Vergelijk het met het laag voor laag afpellen
van een ui....

...zo zal hormoon voor hormoon (op een natuurlijke wijze!) in balans gebracht worden, terwijl voor de spiegel meer en meer het gewenste resultaat zichtbaar wordt.

Personal Hormonal Profiling™ (PHP) is een effectieve en makkelijke manier om je daar voor eens en voor altijd mee te helpen! PHP gaat in de eerste plaats over gezondheid en niet alleen over afvallen of aankomen.

Door continu goede duidelijke uitleg te geven en het begeleiden over o.a. dit soort vraagstukken, heb ik al tientallen mannen en vrouwen in onze studio, hun doelen weten te bereiken met PHP. Het PHP concept bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te gaan voelen en er beter uit te gaan zien. 

“PHP is een gepatenteerde methode waarmee op een natuurlijke manier invloed kan worden uitgeoefend op onze hormoon huishouding”. 
Met deze unieke methode is het mogelijk om zowel onze vitaliteit als onze (sport)prestaties en onze ‘look’ (vetopslag) te verbeteren.

In ons exclusieve PHP´ maandprogramma begeleid ik onze members die bewust de volgende stap in voeding willen maken en gericht op de werking van diverse hormonen in ons lichaam en de invloed hiervan.

  • "Ik heb een betere stoelgang",
  • "Mijn slaap is veel beter",
  • "Ik heb meer spiergroei",
  • "Minder PMS klachten",
  • "Veel meer zin in sex",
  • "Mijn acne is zo goed als weg",
  • "Geen last meer van hooikoorts",
  • "Mijn body composition is positief veranderd".

Dit zijn een aantal mooie reacties van members die het commitment zijn aangegaan in dit maandprogramma.

Slank zijn is leuk maar zegt niets helemaal over je gezondheid, hoe je je voelt en de mate van energie die je ervaart.

Heb jij bepaalde (hormonale/stress) klachten waar je al langer mee loopt? Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. Jolanda den Boef | Performance Trainer & Coach, PHP expert.

*BRON: www.mijnphp.nl

"DIFFERENT NEEDS REQUIRE DIFFERENT DIETS."
- Overload Worldwide

Actief en resultaatgericht trainen.

No excuses,
start growing.

Ben jij klaar voor the next level en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?  

Je bent altijd welkom voor een kennismaking.

Adresgegevens

Moerbei 8a
3371 NZ  Hardinxveld-Giessendam

06 251 657 25
info@growing.nl

Geen event meer missen?

Wil je geen event missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mail wanneer je jezelf aan kunt melden voor een event.

Inschrijven