Growing PHP Programma
Donderdag 7 september 2023 
Maximaal 12 deelnemers VOL = VOL

Start Growing PHP Programma

Inhoud programma

Goed voor jezelf zorgen is nog nooit zo belangrijk geweest en daarom bied onze PHP expert Jolanda, graag met jou de verdieping in gezonde lifestyle en voeding aan.

Dit 3 maanden programma heeft als doel om diverse "markers" die tezamen de algehele gezondheid weergeven, zo te beinvloeden dat je lichaam weer optimaal gaat functioneren.

Je leert hoe je lichaam reageert en hoeveel invloed, de specifieke werking en eigenschappen van de diverse (stress) hormonen in het lichaam heeft. Door middel van voeding en aanvullende supplementen, te verkrijgen in de studio, worden hier ongelofelijk mooie resultaten mee behaald.

Denk aan bijvoorbeeld;

 • Betere slaap
 • Geen hoofdpijn klachten meer
 • Geen darmklachten en betere stoelgang
 • Betere huid en mooier haar
 • Geen acneklachten meer
 • Meer libido
 • Geen PMS klachten meer
 • etcetera

Het Growing PHP Programma, ons expertise en verdiepingsprogramma, is er voor mensen met een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit.  Ze zien dat het creëren van een krachtig lichaam de absolute basis is voor een krachtig leven. Ze zijn bereid om hun eigen grenzen te verleggen en 100% te komen opdagen.

Wat maakt het Growing PHP Programma uniek?

Hoe werkt het lichaam nou eigenlijk? Hoe behaal je de gewenste resultaten zonder honger diëten en kostbare behandelingen? En belangrijker nog, hoe behoud je die resultaten?

Door continu goede duidelijke uitleg te geven over o.a. dit soort vraagstukken, hebben al vele mannen en vrouwen hun doelen weten te bereiken met PHP. Het PHP concept bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te gaan voelen en er beter uit te gaan zien

Personal Hormonal Profiling ¨(PHP) is een effectieve en makkelijke manier om je daar voor eens en voor altijd mee te helpen!  Het Growing PHP Programma is een groepsprogramma en duurt 3 maanden en gaat in de eerste plaats over gezondheid en niet alleen over afvallen of aankomen. Tijdens dit programma wordt onze 'No Excuses Coaching' toegepast.

Wat krijg ik?

 • Kick off 
 • 3 x coaching meeting met de groep
 • Notebook en pen
 • 12 punts huidplooimeting + blauwdruk van je hormonale profiel t.w.v. € 75,00
 • Startpakket supplementen t.w.v. € 102,95 (Aanvullende supplementen zijn te koop in de studio)
 • Begeleiding en sturing van een coach op het behalen van jouw doelen
 • Gezamelijke afsluiting

Zij gingen je voor

"Door het PHP Programma is de hooikoorts is zo goed als verdwenen".

"Super begeleiding van Jolanda, zonder de aanvullende coaching was ik niet zover gekomen."

"Ik heb structuur gekregen in gezonde voeding en leefstijl en voel me ontzettend fitter. De hoofdpijn die ik dagelijks ervaarde is weg".

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Wat zijn de kosten voor het Growing PHP Programma?

De investering voor het programma is € 350,- excl. 9% BTW en inclusief de start supplementen voor het Programma. Aanvullende supplementen zijn los te koop in de studio.

Absoluut, we werken ook met personal trajecten met onze members en maken trajecten op maat. Dus neem vooral contact met ons op en bespreek je doelen en wensen.

Wij zijn opgeleid om je ook te begeleiden met een blessure en eventuele behandelingen (Mylogenics) uit te voeren. Juist trainen kan bij een blessure heel erg goed zijn. Wij zijn altijd gefocust op kwaliteit en de uitvoering van de juiste techniek en houding staat bij ons bovenaan. Wij werken altijd op basis van jouw persoonlijke situatie. Voel je vrij om met ons in gesprek te komen.

Geven jullie ook voedingsadvies tijdens dit programma?

Jazeker, in dit programma wordt je hierin ook meegenomen en de coaching zorgt ervoor dat je iemand bent die de informatie gaat toepassen.