Growing Personal Training Programma

Inhoud programma

Heeft trainen in een groep niet je voorkeur of vind je trainen in een groep niet fijn? Dit Growing Personal Training Programma is op speciaal op maat gemaakt en specifiek gericht op jouw individuele doelen op je fysiek, voeding & lifestyle.

Het Growing Personal Training Programma, ons unieke individuele fysieke trainings programma, is er voor mensen met een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit.  Ze zien dat het creëren van een krachtig lichaam de absolute basis is voor een krachtig leven. Ze zijn bereid om hun eigen grenzen te verleggen en 100% te komen opdagen. 

Ons doel is dat je in het dagelijks leven energiek, krachtig en zonder pijntjes kunt functioneren, dat je fit en energiek bent bij je kids, niet uitgeblust bent in het weekend en dat je zonder lichamelijke klachten goed kunt functioneren in je drukke leven. Resultaat creëren blijft altijd ons uitgangspunt.

Oh ja, ben je op zoek naar een plek waar je je sixpack kunt showen? Helaas dan zijn wij geen match.   

* Wij trainen nog steeds op 1,5 meter afstand.

Wat maakt het Growing Personal Training Programma uniek?

Je traint onder begeleiding van een Performance Trainer en je gaat aan de slag met een speciaal op maat gemaakte workout. Je werkt altijd aan je eigen doelen (fysiek, voeding, lifestyle) en wekelijks wordt dit met je Performance Trainer en coach besproken. De training is altijd in een persoonlijke setting.

Wat krijg je?

  • Persoonlijke intake
  • Shirt en tas
  • Nulmeting
  • Twee keer per week een op maat gemaakte persoonlijke training
  • Begeleiding en sturing van onze coaches op het behalen van jouw persoonlijke doelen
  • Er wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke blessures en fysieke uitdagingen.

Check HIER de pagina voor een vrijblijvend proeftraining.

Zij gingen je voor

"De individuele begeleiding is erg fijn".

Growing

"Specifiek trainen aan herstel na mijn blessure is goed gelukt".

"Ik kan niet 'ontsnappen' tijdens de training en dat werkt voor mij erg goed".

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Wat zijn de kosten voor de Growing Personal Programma?

Om uberhaupt in aanmerking te komen voor dit traject volgt een, uiteraard vrijblijvend gesprek en vanuit daar wordt duidelijk wat je persoonlijke doelen zijn en hoe het personal traject eruit komt te zien.

Ik heb een langdurige blessure, kan ik dan ook trainen?

Wij zijn opgeleid om je ook te begeleiden met een blessure en eventuele behandelingen (Mylogenics) uit te voeren. Juist trainen kan bij een blessure heel erg goed zijn. Wij zijn altijd gefocust op kwaliteit en de uitvoering van de juiste techniek en houding staat bij ons bovenaan. Wij werken altijd op basis van jouw persoonlijke situatie. Voel je vrij om met ons in gesprek te komen.

Geven jullie ook voedingsadvies?

Jazeker, daar zijn onze coaches voor. Ook in het Start Growing Programma gaan we daar verder op in. Het is alleen geen dieët en we doen dit met onze eigen Growing `Health en Lifestyleguide ter ondersteuning. We leren je bewuste gezonde keuzes maken en nemen  je mee in de wereld van voeding. Wij werken naar een resultaat dat jij langdurig in je leven kan toepassen, en niet een tijdelijke oplossing, dit is dus zeker geen dieet.