Growing Performance Training

Inhoud programma

Kom je in de sportschool niet verder en wil je nu echt gaan trainen in plaats van bewegen? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Het Growing Performance Training, ons unieke fysieke trainings programma, is er voor mensen met een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit.  Ze zien dat het creëren van een krachtig lichaam de absolute basis is voor een krachtig leven. Ze zijn bereid om hun eigen grenzen te verleggen en 100% te komen opdagen. 

Je traint in een kleine groep en altijd onder begeleiding van onze Performance Trainers, je eigen  grenzen verleggen in een workout, op ieders niveau, waarbij heel het lichaam wordt getraind en resultaat creëren altijd het uitgangspunt is. 

Ons doel is dat je in het dagelijks leven energiek, krachtig en zonder pijntjes kunt functioneren, dat je fit en energiek bent bij je kids, niet uitgeblust bent in het weekend en dat je zonder lichamelijke klachten goed kunt functioneren in je drukke leven. 

Oh ja, ben je op zoek naar een plek waar je je sixpack kunt showen? Helaas dan zijn wij geen match.  

* Wij trainen nog steeds op 1,5 meter afstand.

Wat maakt het Growing Performance Training uniek?

Je traint in een kleine groep  en je gaat aan de slag met een fullbody workout. Je werkt altijd aan je eigen doelen en eens per twee weken wordt dit met je Performance Trainer en coach besproken en in kaart gebracht. Je traint in een persoonlijke setting en in een groep van fanatieke en resultaatgerichte gelijkgestemden.

Wat krijg ik?

  • Persoonlijke intake
  • Shirt en tas
  • Nulmeting
  • Twee keer per week een full body workout
  • Begeleiding en sturing van onze coaches op het behalen van jouw persoonlijke doelen
  • Indien nodig tussendoor een coachingsmoment
  • Er wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke blessures en fysieke uitdagingen

Check HIER de pagina voor een vrijblijvend proeftraining.

Zij gingen je voor

annet

Annet Vleugel

"Na een training is je hoofd weer leeg en ben je veel energieker."

Anita Groen

Anita Groen

"Aandacht voor elkaar ook na je trainingen."

Samen resultaten creëren?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen voor je vragen.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Wat zijn de kosten voor de Growing Performance Training?

De investering voor de Growing Performance Training is € 216,- excl. BTW per maand. Het is meer dan alleen trainen, wij werken alleen en altijd met persoonlijke doelen. De trainingen zijn ook alleen op afspraak en de t-shirts blijven aan ;-).

Is er ook mogelijkheid voor Personal Training?

Absoluut, we werken ook met personal trajecten met onze members en maken trajecten op maat. Dus neem vooral contact met ons op en bespreek je doelen en wensen.

Ik heb een langdurige blessure, kan ik dan ook trainen?

Wij zijn opgeleid om je ook te begeleiden met een blessure en eventuele behandelingen (Mylogenics) uit te voeren. Juist trainen kan bij een blessure heel erg goed zijn. Wij zijn altijd gefocust op kwaliteit en de uitvoering van de juiste techniek en houding staat bij ons bovenaan. Wij werken altijd op basis van jouw persoonlijke situatie. Voel je vrij om met ons in gesprek te komen.

Geven jullie ook voedingsadvies?

Jazeker, daar zijn onze coaches voor. Ook in het Start Growing Programma gaan we daar verder op in. Het is alleen geen dieët en we doen dit met onze eigen Growing `Health en Lifestyleguide ter ondersteuning. We leren je bewuste gezonde keuzes maken en nemen  je mee in de wereld van voeding. Wij werken naar een resultaat dat jij langdurig in je leven kan toepassen, en niet een tijdelijke oplossing, dit is dus zeker geen dieet.