SU Headshot DSC 7378

"Samen hebben we gewerkt aan mijn being (wie je moet zijn) en het inzetten van deze inner stance op het werk, wat resulteerde in mooie doorbraken bij Studio Unknown en mijn leiderschap skills."

" Bij Growing startte ik met het Start Growing Programma. Al snel merkte ik positieve effecten op zowel mijn privéleven als mijn werk. Mijn conditie verbeterde aanzienlijk, wat mijn algehele kracht en uithoudingsvermogen verhoogde.

Om na het traject hierop door te pakken, vervolgde ik mijn traject met performance training naast mijn reguliere sportschool routine. Hiernaast begon ik een 1-1 coachingstraject met Agnes. Samen hebben we gewerkt aan mijn being (wie je moet zijn) en het inzetten van deze innerstance op het werk, wat resulteerde in mooie doorbraken bij Studio Unknown en mijn leiderschap skills.

Op zoek naar meer sportieve uitdagingen schreef ik me in voor Hyrox in Amsterdam, die ik succesvol afrondde. Vervolgens voltooide ik een half jaartje later ook Hyrox in Rotterdam, waarbij ik mijn tijd aanzienlijk verbeterde met 12 minuten.

De combinatie van training en coaching heeft me niet alleen fysiek sterker gemaakt, maar ook mentaal weerbaarder. Ik ben nu in staat om mezelf zo te bouwen en te blijven uitdagen om mijn doelen te bereiken en de persoon te creëren die hiervoor nodig is."

- Vincent Langerak | Studio Unknown